Ryuunosuke NadaraKról Saiyan
Gdy już miałem się zderzyć z Shade'm jr. Użył teleportacji i pojawiłem się w pałacu. Idioci. Teraz jeszcze mogą mi się przydać... jednak później najprawdopodobniej ich zabiję. myślałem siedząc na tronie.
teleportuję się za Nadarą Ehh...ten zamek mnie irytuje... jestem w formie normal
teleportuję się przed drzwi do pałacu ,wielu sayian chce mi przeszkodzić w wejściu i zwiedzeniu go na każdym robię Ring Jyou No po czym są w rąbani w ścianę po jakiś kilku minutach jestem w sali tronowej .
Ehh...poza słabszymi strażnikami nic się nie zmieniło no może król jest słabszy niż jego przodek z przed 1000lat albo po prostu współczesny król nie potrafi walczyć mówię trzymając za kołnierz sayiana buntownika
Nagle ze ścian wyłoniły się setki różnorakiej maści broni. Witam.... w sali tortur uśmiechnąłem się wrednie, po czym zniknąłem a wszystkie wejścia zamknęły się.
Żal ...robię Bakuhatsuha i cały pałac legną w gruzach .
nic nie ocalało po twoim ciosie
Fałszywy robak ,charakter ma inny niż przodek ;/ robię final kamehameha co robi olbrzymi krater w planecie
Ostatnio edytowany przez Legend Shade (2011-01-27 15:08:37)
Bakahutsa w ogóle nie zadziałało a final kamehameha zostało wchłonięte. Wasze poziomy SSJ odebrane a moc zmniejszona o 1 mln jednostek. Nie możecie także używać ki, ponieważ pokój je pochłonie. Nagle wszystkie bronie wystrzeliły, a po was nie został nawet pył.
W ostatniej chwili łapię seniora i teleportujemy się na dwór .
Zabiję bydlaka !
Idioci żadne techniki nie działają w tej sali