Wła... a i tak nie posłuchasz. Zamieniam się w SSJ2.
Ostatnio edytowany przez Shadara (2011-01-16 13:13:15)
Gdy się zamieniasz czas fuzji dobiega końca Shade jr. i Nadara jr. znowu muszą walczyć oddzielnie .
Ehh...no pięknie ej dwóch ssj2 vs legenda to dobiero będzie jazda co nie Nadara , propo mogę tak do cb mówić ?
nim się obejrzałem Romenoto łapię nas dwóch za głowy i rzuca w asteroidy po czym leci na pierwszą lepszą planetę gdzie czeka na nas .
Ryuunosuke NadaraKról Saiyan
Gdy już miałem uderzyć w asteroidę prze teleportowałem się na planetę za Legendę i z całej siły uderzyłem go w głowę.
(sayianin nie zwraca uwagi na to i stoi spokojnie pochwili łapie cię za nogę i uderza twoją twarzą o skałę ,burząc ją )
Co ty robisz ??!!!To legendarny sayianin nie znasz legendy ??!!!Jest nie wrażliwy na ciosy fizyczne ,jego moc i ki rosną z minuty na minute i na skutek szoku dopiero wraca do pierwotnej postaci
Teraz mi to mówisz?!
ładuję do jednej ręki pocisk KI i uderzam w niego, po czym teleportuję się obok ciebie.
Jakiś pomysł?
sayianin idzie w naszą stronę i nie zwraca uwagi na pocisk ki który trafił mu prosto w twarz.
Tak zmęczyć go po czym eee... ok zajmij go czymś ja z gromadzę energie
Ehh, czemu to zawsze ja jestem przynętą? Gromadzę olbrzymie ilości energii
Teleportuję się przed niego i mówię Zatrzymaj się, zanim to zajdzie zbyt daleko!
Gromadzę wielką ilość energii Haaa osiągnełęm ssj3 po czym dalej zbieram energię
wyciągam lewą rękę na wschód ,prawą na zachód zachowuję w powietrzu szeroki rozkrok .
Ej!!!Nadara spróbuj go odepchnąć najdalej od tej planety zrób najpotężniejsze Final flash jakie potrafisz !!!
Nie jestem głuchy, on nie musi znać naszych planów! Mówię blokując jego cios. Następnie łapię go za rękę i wyrzucam w przestrzeń kosmiczną. Następnie wykonuję najpotężniejsze final flash w dziejach final flash