Ryuunosuke NadaraKról Saiyan
Mam tego dość... Wkurzyłem się i robie Final Vlash!! atak całkowicie pochłonął demona i rozprawił się z nim na dobre. Ja wróciłem do normalnej formy i upadłem na ziemię ze zmęczenia.
To była kopia ... Chamuj emocje ,zajmij czymś go ja wydostane tego typa z pocisku
Haa...Strzelam w pocisk po czym jest wielki wybuch sayian w formie normal zostaje przez mnie pochwycony
Przymknij się mówię blokując cios demona. Oddaję ciosem w twarz.
Teleportuję się i kłade sayiana na planecie nie będzie nic pamiętał użyjemy smoczych kul .
Ech... pomogę Ci czekaj ... mówię z wyśmiewkiem Haa.. power up zbieram energię
( Ja)[b]Big Bang Kamehameha
(Demon leci w oddal )
(Ja0Już wiem użyjemy ... Genki Damy
Zbieram energię po czym chcę pobrać energię gwiazd,planet i wszelkiemu bliskiemu życiu [/b]
(Ja) To za mało przydała by nam się pomoc
_________________________________________________________________________________________________
(shade) Widzę że przybywam w samą porę hehe...wiedziałem że użyjecie wehikułu dlatego w ostatniej chwili wzięłem ten z moich czasów śledziłem was przez pół wszechświata byłem a i sprowadziłem tu również wielu Sayian poprosiłem Nameczan o pomoc oczywiście hehe.. Wypowiedziałem życzenie do nameczańskiego smoka o więcej energi dla..
(nagle Shade trzyma wielką kule Genki Damy )
(shade) Na co czekasz ? rzucaj haaa... atakuję demona z Nadarą Długo nie wytrzymamy wiesz ?!!!!
_______________________________________________________________________________________-
(ja)Nie wierzę Legendarny Shade !!! Wyszedłeś już z piekła?!! Po czym widzę aureole
On mi nie wygląda na twór piekieł. Mimo wszystko miło widzieć tu przyjazne twarze. O ile on jest przyjacielem... powiedziałem.
Shade>Heeeh...może tak ale wiesz znałem twojego przodka też nazywał się Nadara nie miał tytułu takiego jak ty ale wiesz...Uważaj !!!!!!(blokuje cios demona) ....był on silnym sayianem emanujesz taką samą energią jak on atakuję demona !!!Ok spadamy
-Młody rzucaj !!!!!!!!!!!!
Ja Shade jr. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...............(jestem w poziomie Ssj bo moja moc spadła z tworzeniem genki damy Giń
Znikam z pola ataku Genki Damy. Mój przodek.....był kimś ważnym?
Shade>> Był....yyyy...był zbiegłym sayianem walczył z królem sayian i pokonał go ,zarządził ewakuacje z Vegety a changelingowie zniszczyli ojczystą planetę ,podejrzewam że ten tron to twoje dziedzictwo
Ja>>W końcu zginą ten demon ,lecimy na namek ~!!!
Pojawiam się za Shadem Jr i łapię go za ubranie Przystopuj trochę... nie pali się. Mój Pradziadek musiał być silnym gościem.
Ja>Tak wiem ...chciałbyś go zobaczyć to musiał byś odwiedzić piekło ale lepiej tego nie rób ,wypytaj Legendarnego Shade .
Shade>Ehh...jutro znikam mamy czas