Ryuunosuke NadaraKról Saiyan
Bardzo chętnie je odwiedzę. Po za tym znajduje się tam pewien przedmiot bardzo mnie intrygujący.
Ja>> Miej więcej jaki ?
Shade>>Morze najpierw się teleportujemy na namek łapię ziomków i używam Shukaido po czym stoimy przed boskim smokiem wezwanym przeze mnie .
Nieważne <Po teleportacji> Po co tu przybyliśmy? O cholera!!
Ja>>Nie wiem ale chyba on chce...
Shade>>Heej...wodzu mógłbyś poprosić smoka o to aby nikt nie pamiętał że byliśmy w przeszłości i żeby wszystko wróciło tak jak zastaliśmy to na początku sayianin był goniony przez demona
(wódz wymawia życzenie po nameczańsku) po czym pojawiamy się tam gdzie na początku nagle leci sayian szybko wsiadamy do wehikułu i znikamy .
Lecimy I lecimy i Lecimy i w końcu dotarliśmy xD
Ja>>Hej Nadara mogę tak do ciebie mówić ??Nasz cel wciąż nie osiągnięty zbadaliśmy moc legendarnego sayianina ale nie znaleźliśmy sayianina naszych czasów .
Shade>>Właściwie ja jestem w pewnym sensie Legendarnym sayianinem nie takim z jakim walczyliście ale takim naprawde potężnym i żadko spotykanym ...jestem silniejszy od takich jak tamten co był w przeszłości
W sumie jestem ciekaw, co potrafisz. Może zawalczymy walkę treningową? Lekki Sparing na sprawdzenie naszych umiejętności. Zwróciłem się Shade'a Seniora.
Shade>>No nie wiem nie wyglądasz na dobrego dla mnie przeciwnika jestem miej więcej taki jak on tylko ja osiągnełem RLSSJ ,myślałem że chcesz wiedzieć coś o przeszłości ?
Pewien mądry człowiek powiedział mi kiedyś, żeby żyć chwilą, a nie przeszłością.
Ja>>Kto jest takim poetą ??
Shade>>ehh...napewno chcesz ze mną walczyć ??