Sayianin podirytowany leci w stronę kumulowanej przez ciebie energii.
Teraz strzelaj !!!!!!!!!!!!
Król Saiyan
Wystrzeliłem pocisk. Był on tak potężny, że wbił mnie do ziemi po pas. Giń wreszcie!
(Sayian, wkrurzony skupia siłę ... przekracza ona już ssj2)
Wkońcu wystrzelam Final Dragon Flash( ) sayian pożarty przez smoka traci przytomność i leci w przestrzeń kosmiczną .
Król Saiyan
To by chyba było na tyle jeśli chodzi o niego. Mówię wracając do normalnej formy.
Nie tak szybko ...myśleliście że wasze słabe ataki pokonają takiego demona jak ja ?? hehe
(demon jak widać nie został pokonany strzela w Nadare potężnym pociskiem ki po czym robi mini clone zostawia je poczym leci w strone sayiana który jest wewnątrz wielkiego pocisku ki .)
odwracam się w stronę demona po czym lecę pomóc królowi zasłaniam go i przyjmuje pociski na siebie (jestem w ssj2)
W porzo , przeżyjesz ?Łapdaję mu fasolke senzu Trzeba powstrzymać go zanim posiądzie jego moc !!
Król Saiyan
Shade! Tch... łapię Senzu i chowam do kieszeni (w końcu mnie zasłoniłeś ) Zamieniam się w SSJ2 i wystrzeliwuję w demona (klona) final flash. Następnie pojawiam się przed demonem i kopię go w głowę z aktywną aurą (full power)
Ech... mijam klony zostawiając Nadarze robote i lecę w stronę sayiana który jest nieprzytomny wewnątrz poscisku ki .
Król Saiyan
Po kopnięciu zadaję kilka ciosów w brzuch i odskakuję.
wszystkie łapią mnie i oplątują mnie są ich tysiące !
Kur... Haaaaaaaaa...... Osiągam ssj3 po czym wszystkie odpadają atakuję jednego JEEEB